Accedir a la plataforma educativa del centre

Accedir al correu GMail del centre

Actualitat

Actualitat

PORTES OBERTES INS RONDA (BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS)

El dijous 25 d'abril tindran lloc les Portes Obertes de Batxillerat a les 19:30. I el dilluns 29 d'abril les de Cicles Formatius, a les 19:00.

SANT JORDI 2019

Al llarg dels propers dies celebrarem la Diada de Sant Jordi amb diverses activitats literàries, teatrals i musicals adreçades al nostre alumnat.
El dimarts 23 d'abril tindrà lloc l'acte de lliurament de premis dels diferents concursos literaris i de dibuix, amb lectura de poemes i l'actuació musical de l'orquestra del nostre centre.

El dibuix de la fotografia ha estat el guanyador del premi de dibuix de cartells i ha estat realitzat per la Violeta Ibáñez Reñé de 4t ESO. L'enhorabona!

Presentació dels projectes de 3r ESO a les famílies

Aquest dijous dia 11 d'abril l'alumnat de 3r ESO farà una presentació dels seus projectes (ESCAC i MAT) al pavelló del centre a les 19:00.
Convidem a les famílies a assistir a la presentació i al lliurament de premis posterior.

PROJECTE D’EDUCACIÓ EN VALORS ENTORN ALS OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

L’alumnat de 2n d’Animació Sociocultural i Turística va assistir el dia 3 d’abril a la presentació del nou espectacle “Pols” de la companyia de l’Aula, La Inestable 21, al Teatre Municipal de l’Escorxador.

Al Ronda som rondaires!

Al llarg d'aquesta setmana els grups d'ESO i Batxillerat fan el crèdit de síntesi i altres viatges d'estudis. Si voleu estar al dia i veure les fotos dels llocs que visiten podeu entrar al nostre Twitter i Instagram:

ALUMNES DE L’INSTITUT RONDA VISITEN BARCELONA

Aquest passat dimecres 20 de març, els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Ronda de Lleida van anar a Barcelona. Van gaudir veient una obra al Teatre Victòria que es titula “El despertar de la primavera” amb actors i actrius com Víctor Gómez, Berta Butinyà o Clara Moraleda.

Pàgines

Enllaços d'interès

Acreditat
Acreditat
Acreditat
Assessorament
Formacio DUAL
eTwinning School
UNESCO
UNESCO
UNESCO