Premis i reconeixements

CURS 2017-18

Paral·lelament a les activitats curriculars que el nostre centre organitza, cal fer menció especial d’aquells treballs que han estat premiats i de concursos, beques i ajuts en els quals el nostre alumnat i/o professorat ha participat i ha guanyat.

A continuació podeu veure una relació d’aquests premis obtinguts al llarg del curs 2017-18. L’enhorabona als premiats/des i al professorat que ho ha fet possible.
 

ESO I BATXILLERAT

La Sofia Oliva Sierra (1r ESO) va ser la guanyadora del segon premi del 33è Concurs Bíblic Bàsic del Bisbat de Lleida.

L’Alba Sentoll Pubill (2n ESO) va  quedar finalista i classificada en la categoria de plata en la 41a edició del Concurs de Relat Breu en català (Concurs Coca-Cola)

L’Enric Solé Aznar (3r ESO) i l’Ariadna Pujol Solé (1r ESO) van quedar guanyador i 1a finalista respectivament al Concurs periodístic Josep Pernau, convocat per  la Regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament i el Col·legi de Periodistes de Lleida.

Un grup d’ alumnes de 2n ESO (Èric Capdevila, Ricard de la Peña i David Fajardo)  i 3r ESO (Anna Cristòbal,  Neus Fernández,  Marta Monsó i Andrea Serra) van participar en la 1a fase de la Copa Cangur 2018. Van quedar en 1r i 2n lloc.

Al Concurs de Traducció Alemany-Català (Universitat Pompeu Fabra) l’Èric Raluy Revés (4t d'ESO) va quedar finalista i l' Alba Seró Bell-lloch (1r BAT) va ser la guanyadora.

L’alumnat que es va examinar d’alemany, francès i xinès va obtenir molt bons resultats en els diferents nivells:

  • L’alumnat de xinès es va examinar del nivell A1 (HSK 1) i B1 (HSK 3). L’examen està organitzat per l’Institut Confuci de Barcelona.

  • L’alumnat d’alemany es va presentar a l’examen de nivell A2 al Goethe Institut.

  • L’alumnat de francès que es va presentar a la convocatòria anual del DELF (Diplôme d'Études de Langue Française) va obtenir el títol en els nivells A2, B1 i B2.


 

CICLES FORMATIUS

Als Premis de Relat que atorga la Federació Catalana de Voluntariat Social, l’alumne Josué López (1r d’Animació Sociocultural i Turística) va obtenir el 1r premi i els alumnes Suso Benmazouz i Alphonso Valdez (2n d’Animació Sociocultural i Turística) van obtenir el 2n premi.

La Marta Dalmau, la Blanca Boncompte i l’Edgar Aubach, amb les professores Elvira Cebrián i Maribel Vila han rebut el 2n premi per l'obra "Carrers lliures" en la Categoria lliure en la XIIIa edició del Concurs per l’Eradicació de la Violència Masclista.

Hem rebut el reconeixement del Segell de centre eTwinning-"eTwinning School" que premia el compromís del nostre centre amb la plataforma e-Twinning.

El projecte eTwinning “United in diversity-Europe between tradition and modern age”, treballat el curs 2016/17 amb l’alumnat del CFGS d’Integració Social i la professora Maribel Vila, ha estat reconegut amb el Segell de Qualitat Nacional i Europeu eTwinning i premiat pel programa de la Comissió Europea Move2Learn, Learn2Move.