FELICITEM ALS GUANYADORS DEL "MOBILE SCAVENGER" I DEL "CONCURS TINTINAIRE"

El "Mobile Scavenger" és una activitat per a la que els organitzadors preparen un llistat de tasques que els participants han de completar amb els tablets, 30 Samsung GalaxyTab 2, que es posen a la seva disposició. Així, els estudiants hauran de buscar informació sobre determinats items, fer fotografies, etc. Això els servirà per familiaritzar-se amb els dispositius i amb les seves funcionalitats principals de cara a poder-les aplicar, més endavant, en els seus processos d’aprenentatge. A través de reptes i activitats els estudiants aprendran també el valor de la creativitat en la seva educació.

Pel que fa al Concurs Tintinaire, aquest consistia en fer un dibuix acompanyat d'un eslogan en francès i altres dues llengües que il.lustrés un dels valors positius que apareixen en les històries d'en Tintin
El proper dia 11 de maig, en l'acte de l'entrega de premis, sabrem si els seus dibuixos opten al primer, segon o tercer premi de cada categoria. Des d'aquí els volem felicitar per la seva feina i els desitgem molta sort en el concurs.