Xerrada "Internet segura"

Benvolgudes famílies de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’INS RONDA,
 
Us volem convocar a una xerrada que farem el proper dilluns 18 de desembre a les 19,15 hores al nostre institut. Vindran els responsables del Cos de Mossos d’Esquadra  a parlar-nos sobre els perills d’internet.
 
Sota el títol “ Internet Segura “, ens donaran eines que facilitin una navegació més segura per aquest món tan ampli d’internet, a l’hora que podrem ajudar als nostres fills a que es trobin més segurs i protegits en la seva navegació virtual. Com gestionar les xarxes socials, on són els perills que es poden trobar els nostres fills/es,....seran alguns dels continguts que es tractaran
 
Des de l’AMPA us animen a totes i tots a  assistir-hi, doncs creiem molt oportú disposar d’informació útil en aquest camp. Els responsables dels mossos recomanen aquesta xerrada sobretot a les famílies d’alumnes de 1r i 2n de la ESO, encara que està oberta a totes les famílies. Aquesta xerrada està relacionada amb el contingut que han treballat a classe els alumnes de primer cicle de la ESO amb els mateixos responsables dels mossos d’esquadra que ens faran la xerrada.
 
Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre grat i que ens vulgueu acompanyar..
 
 
Atentament,
 
 
AMPA INS RONDA