Vés al contingut

Centre - Premis i reconeixements

CENTRE

Premis i reconeixements

CURS 2021-22

Paral·lelament a les activitats curriculars que el nostre centre organitza, cal fer menció especial d’aquells treballs que han estat premiats i de concursos, beques i ajuts en els quals el nostre alumnat i/o professorat ha participat i ha guanyat.

A continuació podeu veure una relació d’aquests premis obtinguts al llarg del curs 2021-22. L’enhorabona als premiats/des i al professorat que ho ha fet possible.

 

ESO i Batxillerat

La Berta Riera Ocaña, la Rosa Gurruchaga Mir i el Martí Puigvert Moreno, alumnes de 4t d’ESO de l’itinerari Minerva, van aconseguir el 1r premi del XVII Concurs per la vida lliure de Violències masclistes. Aturem els Matxi(trolls)! I el masclisme digital (categoria 12 a 16 anys) amb l’obra: Emmascarant la realitat. La Clara Pedrós Rodríguez també va aconseguir una menció especial  en la mateixa categoria, en modalitat individual, per l’obra artística No soc el teu titella.

 

En el marc de la 26a Setmana de la ciència, l’Institut de Ciències de la Universitat de Lleida va atorgar el 2n premi (categoria ESO) al relat Dissabte, 28 de juliol de 2018, fet per l’alumna Rosa Gurruchaga Mir de l’itinerari Minerva.

 

El Leonhard Blum Bobet i l’Helena Tor González, alumnes de 1r ESO, van ser guardonats pels seus treballs al Premi Josep Pernau (modalitat Castellà). El Leonard va ser el guanyador de la seva categoria i l’Helena, finalista.

 

La Irene Vila Ardiaca (2n Batxillerat) va ser finalista al XVI Concurs periodístic Josep Pernau (modalitat Català).

 

L’Alba Sentoll Pubill (2n Batxillerat) va guanyar un primer premi ex-aequo de Construccions Ferrer als millors treballs de recerca de batxillerat de la UVic amb el seu treball Una casa a Mart, tutoritzat per la professora Marina Esteve Colomé.

Els 13 alumnes de francès que es van presentar a la convocatòria oficial del DELF scolaire en els diferents nivells A2, B1 i B2 van obtenir molt bons resultats.

Els següent alumnat va aconseguir una distinció a les PAU 2022, en obtenir una nota igual o superior a 9: Cèlia Barbosa, Jofre Dolcet, Gala Martínez, Júlia Padullés, Laia Pelegrí, Alba Ripoll i Irene Vila.

 

 

1       2      3

Cicles formatius

Quatre estudiants de grau mitjà i cinc de grau superior van ser becats/des pel programa Erasmus i van fer una estada a Itàlia per realitzar part de les seves pràctiques en escoles i entitats socials.

 

4