Vés al contingut

Centre - Premis i reconeixements

CENTRE

Premis i reconeixements

CURS 2020-21

Paral·lelament a les activitats curriculars que el nostre centre organitza, cal fer menció especial d’aquells treballs que han estat premiats i de concursos, beques i ajuts en els quals el nostre alumnat i/o professorat ha participat i ha guanyat.

A continuació podeu veure una relació d’aquests premis obtinguts al llarg del curs 2020-21. L’enhorabona als premiats/des i al professorat que ho ha fet possible.

 

ESO i Batxillerat

El Martí Monerris García i l’Omar Hareche Perera, alumnes de 4t d’ESO de l’itinerari Minerva, van tenir el privilegi de veure publicats al llibre Veus des del confinament (Jaume Cela) els seus diaris personals sobre el confinament.

La Sara Kourraouch Makouar, el Martí Monerris García i la Natàlia Ungureanu Ungureanu van arribar a les semifinals del XVII Certamen de Lectura en Veu Alta a les terres de Lleida, organitzat pel Departament d’Educació i la Fundació Enciclopèdia.

La Maria Soler Pallàs, la Sara Sumalla Labora, la Mar Gallego Bugarín (2n ESO), l’Ariadna Pujol Solé (4t ESO) i l’Alba Ripoll Gálvez (1r Batxillerat) van ser guardonades pels seus treballs a la XV edició del Premi Josep Pernau, concurs periodístic organitzat per la Paeria de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida.

La Martina Planes Català va obtenir un dels premis de la 43a Edició del Premi Coca-Cola de Relat Breu de Catalunya.

La Plataforma unitària contra les violències de gènere (Barcelona), entitat que promou l’erradicació de les violències de gènere, va concedir el 1r premi, en la categoria 12 a 16 anys, a l’alumnat de 4t ESO: Aroa Cabrera Martínez, Natàlia Ungureanu Ungureanu i Omar Hareche Perera amb la cançó Ho farem! I el Martí Monerris García i la Sara Kouarrouch Makouar van rebre el 2n premi de la mateixa categoria amb el vídeo Imprescindibles!
 
El Martí Monerris García i la Sara Kourraouch Makouar (4t ESO) de l’Itinerari Minerva van quedar 2n i 3a, respectivament, a la categoria C amb els seus microrelats que van presentar al concurs “Hem de convèncer al Tenèbrix!”

La Neus Fernández Valls, la Ivette Zazurca Mur i la Maria Azcona García (2n Batxillerat) van obtener un premi i mencions, respectivament, als Premis de Treballs de Recerca 2021 de la UdL.

La Neus Fernández Valls i l’Anton Monner Capdevila van aconseguir una distinció a les PAU 2021, en obtenir una nota igual o superior al 9.

 

fotofotofoto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cicles formatius

El grup de 2n de Mediació Comunicativa va guanyar  el 3r premi d’@impulsfp dins el concurs territorial "El talent de l'FP a casa nostra". El projecte, presentat amb el nom "Connectem pel futur", s’incloïa a la Modalitat 2 de projectes innovadors a la categoria de CFGS.
 
Cinc estudiants del CFGS d’Educació Infantil i quatre del CFGS d’Integració Social van ser becades pel programa Erasmus i van fer una estada a Itàlia per realitzar part de les seves pràctiques en escoles i entitats socials.
 
El grup d’alumnes format per David Bernaus Figueras, Carla Carbonell Figueras, Roser Seuma Sansa i Laia Villafranca Ameijeiras de 2n del CFGS d'Integració Social van ser guardonats amb el 2n Premi al XVI Concurs per l’erradicació de les violències masclistes, en la categoria +17 anys.

 

foto