Premis i reconeixements

CURS 2019-20

Paral·lelament a les activitats curriculars que el nostre centre organitza, cal fer menció especial d’aquells treballs que han estat premiats i de concursos, beques i ajuts en els quals el nostre alumnat i/o professorat ha participat i ha guanyat.

A continuació podeu veure una relació d’aquests premis obtinguts al llarg del curs 2019-20. L’enhorabona als premiats/des i al professorat que ho ha fet possible.
 

ESO I BATXILLERAT

Les alumnes Georgina Vera Ocaña i Dency Castañeda Cortés,  de 4t d'ESO  de l’Itinerari Minerva van ser premiades al  XVè Concurs d'eradicació de la  violència masclista. 

Els alumnes Oriol Carballal Farré, de 2n d’ESO, i Guerau Ripoll Gálvez, de 2n de Batxillerat, han estat premiats cadascun amb un accèssit al Concurs periodístic Josep Pernau (modalidat llengua castellana), que  convoca cada any la Regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament i el Col·legi de Periodistes de Lleida. 

L'Èlia Martínez Estela, alumna de 2n Batxillerat, va guanyar el 3r premi del XV Premi PRBB de la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la Universitat Pompeu Fabra i el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) amb el seu treball de recerca “Estudi de plagues en cultius agrícoles amb l'ajut de la biologia molecular”.


   
 

CICLES FORMATIUS

El nostre centre ha tornat a rebre el guardó de centre eTwinning 2020-21.  Aquest  reconeixement posa en valor la feina dels centres educatius que demostren una participació activa i rellevant a eTwinning, implicant a diferents agents de la seva comunitat educativa, amb respecte i cura d’aspectes relacionats amb la seguretat a la xarxa, i que realitzen accions de difusió que transcendeixen més enllà del centre educatiu.

Els projectes eTwinning “Orfi Restaurant-Our Restaurant Fostering inclusión”i “Exploring roads to wellness. Bringing thermal springs to the foreground”, treballats el curs passat 2018-19 amb l’alumnat del CFGS d’Integració Social i la professora Maribel Vila, han estat reconeguts amb el Segell de Qualitat Nacional I Europeu eTwinning.

     

L’alumnat de cicles formatius que va participar en la 10a edició del Projecte a Terreny, als camps de refugiats de Tindouf, va rebre els diplomes acreditatius.

Les alumnes Sara Roman Falla, Marta Beltran Raluy, Íngrid Padulles Notario i Júlia Morell Sesé,  de 2n de CF superior d'Integració social van ser premiades al  XVè Concurs d'eradicació de la  violència masclista.