Premis i reconeixements

CURS 2018-19

Paral·lelament a les activitats curriculars que el nostre centre organitza, cal fer menció especial d’aquells treballs que han estat premiats i de concursos, beques i ajuts en els quals el nostre alumnat i/o professorat ha participat i ha guanyat.
A continuació podeu veure una relació d’aquests premis obtinguts al llarg del curs 2018-19. L’enhorabona als premiats/des i al professorat que ho ha fet possible.
 
ESO I BATXILLERAT

El Pol Romaní Mur (1r ESO) va ser premiat en la categoria “Cartes al director de Primer cicle d’ESO”, amb el text Amistat i esport, al XIIIè Concurs periodístic Josep Pernau, convocat per  la Regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament i el Col·legi de Periodistes de Lleida.

Un grup d’ alumnes de 2n ESO (Alba Ibarz, Ariadna Pujol i Joan Sampietro)  i 3r ESO (Dídac Puig, Manel  Odina, Júlia Padullés i Hamza Trakhsis) van participar en la 1a fase de la Copa Cangur 2019. Van quedar en 3r lloc.

Al Concurs de Traducció Alemany-Català (Universitat Pompeu Fabra) l’Arnau Marco Peña (4t d'ESO) i l’Adriana González Palau (1r BAT) van quedar finalistes.

L’Alícia Anselmo, el Pol Barrot, la Nàdia Bueno, l’Andrea Hamsa, el Dídac Monfort, l’Ares López, el Pau Samper i la Júlia Serra, alumnes de l’Itinerari Minerva de 4t ESO, van ser  els guanyadors/es del  Concurs  per l’eradicació de la violència masclista “Només sí és sí”.

L'alumnat de 2n de Batxillerat de llatí va rebre els diplomes acreditatius del Certificat A1 de llatí, amb segell EUROCALSSICA del consell d'Europa en modalitat de plata i bronze.

El Pau Machetti Vallverdú (2n Batxillerat) es va classificar en el 5è lloc al concurs internacional “Code-in” de Google i va obtenir un accèssit de la Junta de la Societat Catalana de Física pel seu Treball de Recerca Càlcul de trajectòries de coets, sota la direcció del professor Josep Monné.
 
La Laia Rodríguez Mòdol (2n batxillerat Ciències) i l’Alba Seró Bell-Lloch (2n batxillerat Ciències Socials) han obtingut una qualificació superior a 9 a les proves d’accés a la universitat (PAU).
 
L’alumnat següent de 2n Batxillerat del curs 17-18 va obtenir premis i mencions als XV Premis a Treballs de Recerca 2018 de la UdL: l’Òscar Clavel Molina va resultar premiat pel treball Primavera, estiu, tardor i hivern (tutora: Anna Aznar), la Marta Garriga Achiaga va resultar premiada pel treball A mi no m’enganyes (tutor: Valeri Mallol) i la Malena Roqué Greoles va obtenir una menció pel treball Parc Astronòmic Montsec: un centre privilegiat per a la recerca i la divulgació científiques (tutora: Maria Farrera).

L’alumnat que es va examinar d’anglès, alemany, francès i xinès va obtenir molt bons resultats en els diferents nivells:

  • L’alumnat de xinès es va examinar del nivell A1 i A2. L’examen està organitzat per l’Institut Confuci de Barcelona.
  • L’alumnat d’alemany es va presentar a l’examen de nivell A2 al Goethe Institut.
  • L’alumnat de francès que es va presentar a la convocatòria anual del DELF (Diplôme d'Études de Langue Française) va obtenir el títol en els nivells A2, B1 i B2.
  • Alumnat de batxillerat es van presentar a l'examen d’anglès First Certificate de  Cambridge.

 
L’equip de voleibol cadet femení del nostre centre es va proclamar campió del torneig de Copa que organitza el Consell Esportiu del Segrià.
       
                            

  
 
CICLES FORMATIUS

L’alumnat de cicles formatius que va participar en la 9a edició del Projecte a Terreny, als camps de refugiats de Tindouf, va rebre els diplomes acreditatius.

El projecte eTwinning “Culture for all”, treballat amb l’alumnat del CFGS d’Integració Social i la professora Maribel Vila, ha estat reconegut amb el Segell de Qualitat Nacional i Europeu eTwinning.

L’alumna Maria Cristiana Teodor  (2n d’Animació Sociocultural i Turística) va quedar finalista al X Premi Protagonistes del Demà.