Vés al contingut

HEM FET PODIUM DE MATEMÀTIQUES: ENHORABONA EQUIP!

L'equip de 1r i 2n d'ESO ha quedat el primer de Lleida al concurs de matemàtiques Problemes a l'esprint.

La Rosa Armenteros, l'Ona Capdevila, l'Adam Charrou, la Berta Farré, el Xavier Fernández, la Laura Ferraz, la Sandra García, l'Estel Gurruchaga la Paula Irigaray, la Nicole Jiménez, l'Anartz Mendieta, l'Aina Monerris, la Vanessa Nebozhenko, l'Iris Nicholson, el Daniel Ortiz, la Eva Piqué,el Martí Pujol, el Pau Sentoll i l'Alba Vidal és l'alumnat de 1r i 2n d'ESO del nostre institut que la tarda del dimecres 23 de febrer va estar una hora pensant i resolent problemes de matemàtiques: estaven participant al concurs Problemes a l'esprint (concurs telemàtic per a instituts de tot Catalunya).

Ben organitzats, no van parar de pensar i van lluitar cada problema. Fins i tot, un cop acabat, es van quedar a fer els problemes extra que els proposà la pròpia organització del concurs.

S'ho van passar bé, estaven motivats i venien amb ganes. Anaven trobant solucions: dibuixant opcions, comptant possibilitats, plantejant equacions, fent raonaments lògics... van quedar satisfets quan van poder resoldre tots els reptes. Van fer una bona marca: menys de 50 minuts. Han quedat en 16a posició dels gairebé 200 equips de tot Catalunya que van participar-hi i en 1a posició de Lleida.

Sou uns campions i l'institut està molt orgullós de vosaltres.