Vés al contingut

SERVEI D’ATENCIÓ INTEGRAL (SAI)

L'Institut Ronda posa en marxa el Servei d'Atenció Integral (SAI). 

Es tracta d'una oportunitat innovadora per l'Institut per tal de poder aprofitar les sinergies que es generen entre l'alumnat dels cicles formatius i les demandes i necessitats, fruit de l’atenció a la diversitat que emergeix de l’ESO i del seu entorn.
Això es treballa a partir d'un projecte d'aprenentatge-servei (APS) que neix del cicle d’integració social i creix al voltant del seu context i comunitat més propera.
Aquest curs partim de set línies d'actuació, anomenades rutes,  per tal de garantir que l'oferta i la demanda estiguin satisfetes equitativament i que tothom en pugui ser partícip.

L' objectiu és visualitzar la figura de l'integrador social en l’àmbit formal, mostrar part de les capacitats o habilitats que aquests professionals poden desenvolupar dins els seus entorns professionals, tot això en un ambient pràctic, allunyat de les tradicionals classes magistrals.

La nostra finalitat és que siguin capaços de transferir tots aquests coneixements teòrics a la vida quotidiana i siguin capaços de generar-los per si sols, adaptar-los  i vetllar per fer-ne un bon ús i un aprenentatge significatiu.

Desplegament del programa