Vés al contingut

CFGS d'EDUCACIÓ INFANTIL IMPLEMENTA ACTIVITATS DE LA CASTANYADA A L'ESCOLA DE SANTA MARIA GARDENY.

L'alumnat de primer curs del CFGS d'Educació Infantil va dissenyar i implementar diverses activitats relacionades amb la temàtica de la Castanyada a l'escola de Santa Maria de Gardeny els dies 24 i 25 d'octubre.

Dins el mòdul del joc infantil i la seva metodologia es van desenvolupar diverses activitats relacionades amb la Castanyada, una festa popular i típica de la nostra terra que cada dia està perdent més força amb relació a Halloween.

Les alumnes d'educació infantil van preparar i posteriorment dur a terme tot un seguit de jocs infantils, entre ells: jocs de memòria, jocs d'experimentació i descoberta, jocs de punteria, així com treballs manuals, entre d'altres...

Valorem molt la possibilitat d'establir aliances amb equipaments reals del nostre entorn per tal que el nostre alumnat pugui dur a terme petites implementacions tan reals com sigui possible i d'aquesta manera posar en practica tots aquells aprenentatges apresos a l'aula, a l'hora que oferim un servei.

Agraïm molt la col·laboració i l'amabilitat del centre Santa Maria de Gardeny pel fet que ens donés l'oportunitat d'implementar aquestes activitats amb el seu alumnat.

#ACTIVAFP #IMPULSFP