Vés al contingut

Cicles Formatius - Projectes

PROJECTES DEL CENTRE

Projectes de Cicles Formatius

PROGRAMA DE MOBILITAT INTERNACIONAL

L’Institut Ronda vol promoure la participació de l’alumnat de Formació Professional de Grau Mitjà i Superior en el programa de mobilitat internacional. Aquest programa té com a objectiu millorar la qualitat de la formació dels/les nostres estudiants, les seves competències lingüístiques i interculturals, i la seva inserció laboral un cop acabin el cicle formatiu. La mobilitat es concreta en la participació en projectes de treball internacionals i també amb estades dels/les alumnes en entitats d’altres països de la Unió Europea per tal de realitzar una part de la Formació en Centres de Treball (FCT) fóra del nostre país. L’alumnat pot rebre una beca dins del Programa Erasmus+ per sufragar part de les despeses derivades de la participació en el programa.

Projecte CFGS Mediació Comunicativa

El cicle formatiu de grau superior de  Mediació Comunicativa és un cicle planificat íntegrament amb projectes. Preparem futurs tècnics/tècniques que puguin desenvolupar-se en tasques i funcions per atendre al col·lectiu de persones sordes, sordcegues i amb problemes de comunicació, parla i llenguatge. El cicle també esdevé un pont per a la preparació de futurs professionals universitaris que vulguin ampliar els seus coneixements en altres àmbits, com el psicosocial i l’educatiu  (Treball Social, Educació Social, Psicologia, Magisteri, Psicopedagogia, Logopèdia...)

Es caracteritza, entre d’altres coses, per l’aprenentatge de la Llengua de Signes d’una manera transversal entre els diferents projectes que es portaran a terme durant els 2 cursos escolars.

 

Més informació

Projecte Sàhara a terreny (Campaments de refugiats)

L’Institut Ronda va iniciar el projecte l’any 2011. En aquest projecte hi han passat alumnat dels cicles formatius de grau superior d’Integració Social, Educació Infantil, Mediació Comunicativa i d’Animació Sociocultural i Turística i més endavant s’han anat incorporant diferents instituts de Lleida ciutat.

foto

foto2

 

Més informació