Vés al contingut

Concurs de matemàtiques: Problemes a l'esprint (1r i 2n ESO)

La Rosa Armenteros, la Laura Ferraz, la Laura Fonollosa, el David Guzman, la Sandra García, l'Estel Gurruchaga, la Nicole Jiménez, el Martí Pujol i el Pau Sentoll és l'alumnat de 1r i 2n d'ESO del nostre institut va estar una hora pensant i resolent problemes de matemàtiques.

Ben organitzats i concentrats van lluitar cada problema. Fins i tot, un cop acabat, es van quedar a fer els problemes extra que els proposà la pròpia organització del concurs.

S'ho van passar bé, estaven motivats i venien amb ganes. Anaven trobant solucions, compartint estratègies i raonaments lògics, prenent decisions en equip i van quedar satisfets quan van poder resoldre tots els reptes. Van fer una bona marca: al voltant de 50 minuts. Han quedat en la 32a posició dels gairebé 200 equips de tot Catalunya que van participar-hi i en 2a posició de Lleida. A més a més, el nostre equip es troba entre els 10 primers equips que van resoldre tots els problemes al primer intent, sense cap errada, inclosos els tres problemes de propina.

Sou uns campions i l'institut està molt orgullós de vosaltres.

Per més informació podeu llegir la crònica detallada en: https://www.cangur.org/esprint/15feb23/