Vés al contingut

II Jornada "Compartim experiències professionals". Formació Professional.

El dia 14 i 15 de març s'ha dut a terme la trobada on professionals de diferents sectors relacionats amb la família professional de Serveis Socioculturals i a la Comunitat ens han explicat les experiències i relació entre els tutors/res d'empresa i els/les alumnes dels diferents cicles formatius de la família professional.

En aquesta jornada han participat alumnes del CFGM Atenció a les persones en situació de dependència, i dels CFGS d'Animació Sociocultural i Turística, Educació Infantil, Integració Social, Mediació Comunicativa i Promoció i igualtat de gènere.

Les ponències han estat realitzades per professionals de l'Hospital Centre Sant Joan de Déu, Residència per a gent gran Balàfia II, Institut municipal d'ocupació Salvador Seguí, Escola bressol municipal Ronda la Mercè, Escola Santa Maria de Gardeny, i de la Regidoria d'educació, cooperació, drets civils i feminismes de l'Ajuntament de Lleida.

En la jornada es va dur a terme un taller sobre "Soft Skills" o competències toves i alguns sindicats van estar resolent dubtes a l'alumnat.

Agraïm a tot el professorat, ponents i alumnat la seva participació i col·laboració.

fp