Vés al contingut

III JORNADA ORIENTACIÓ FP: COMPARTIM EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS

Aquesta jornada es va desenvolupar en tres bloc diferenciats

Per una banda, es van realitzar taules rodones amb ponències per part de diverses entitats col·laboradores com a centres de pràctiques FCT i DUAL de Lleida.

Pel que fa al cicle de GM d’Atenció a persones en situació de dependència, va comptar amb la participació de: La Torxa,  el Centre Residencial Joviar i l’Escola Joan XXIII.

 En el cas dels cicles de GS hi van participar les següents entitats: el Casal de la dona (Promoció i igualtat de gènere), LleidaJove (Animació Sociocultural i turística) , l’Escola Santa Maria de Gardeny (Integració social), Deixa’ns Signar(Mediació Comunicativa) i la Llar d’infants El Trenet (Educació Infantil).

 Per altra banda, es van desenvolupar les taules de traspàs d’informació de les pràctiques on l’alumnat de 1r curs va tenir l’oportunitat d’escoltar  de primera mà les experiències i aprenentatges en els diferents llocs de pràctiques FCT i DUAL dels seus companys de 2n.

Finalment, es van oferir espais d’informació per l’alumnat de 2n curs de GS enfocats a la inserció laboral com l’IMO (Institut Municipal d’Ocupació), la Regidora de Promoció de la Ciutat i el servei d’Autoocupació, així com assessorament per part del sindicat CCOO de les terres de Lleida.

Va ser una jornada molt profitosa i enriquidora per a tothom i agraïm la col·laboració i participació de les entitats, del professorat i de l’alumnat per fer de la jornada tot un èxit.